Om oss

Lär känna

vår historia.

Sebratec Studios är ett investmentföretag med visionen att möjliggöra och skapa framtidens digitala plattformar tillsammans med portföljbolagen via utveckling, kapital, affärsutveckling och erfarenhet.

Sebratec som är utvecklingshubben i gruppen och grundades 2016 som en kundorienterad och tekniskt innovationsdriven konsultbyrå med säte i Sverige och Brasilien, där vi samarbetar för att alltid kunna möjliggöra bästa IT/Tech kompetens till våra portföljbolag.

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra portföljbolag där vi proaktivt arbetar tillsammans för att skapa framtidens digitala tjänster. Vår affärsmodell är att investera via human equity och riskkapital i startups och scaleups med en digital verksamhet, där vi även är involverade som styrelseledamöter och rådgivare till portföljbolagen för att driva tillväxt och innovation.

 

Vårt team

Jesper Vendel

Jesper är en driven och resultatinriktad tech-entreprenör med flera års erfarenhet inom IT, som grundare och anställd till välkända företag.

Kontakt
Jesper.vendel@sebratec.com
+ 46 (0) 733 30 91 10

Denni Gustafsson

Driven entreprenör med en stark passion för att arbeta med likasinnade, och med tron ​​på att vi är starkare tillsammans!

Renan Borba

Investerare och entreprenör med kunskap om produkt, utveckling och teknik för att stödja nästa generation av banbrytande företag.

Kontakta oss!

Pitcha nu!